Helsingin lukupiiri Foucault’n heilurin vauhdissa 30.5.

Koska päivä laski Pessin ylle, voimme Helsingin lukupiirissä paneutua seuraavaksi Umberto Econ Foucaultin heiluriin. Kyseessä on tuhti teos, mutta tosiaan riittää, jos sen on lukenut joskus aiemmin – tai lukenut edes vähän. Siltä varalta, että olisi aikaa myös lukea se kokonaan, on seuraava tapaaminen vasta 30.5.2012 klo 1830 lähtien. Tällä kertaa paikkana Laajasalon residenssi, johon tarkempia ohjeita voi kysellä osoitteesta helsinki at pakanaverkko.fi tahi meikäläisen numerosta 050-3468575.
 
Lukupiirissä on tarkoitus keskustella valitsemamme kirjan herättämistä – tai herättämättä jättämistä – ajatuksista sekä muusta sen ympäriltä leppoisassa hengessä.

Kokoonnumme nyyttärimeiningillä, joten jotain tarjottavaa on suotavaa ottaa mukaansa sekä omaksi, että muiden iloksi.

Tervetuloa uudemmat ja vanhemmat ja kekkä vaan!

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*