Kirjoituspiiri 21.2.

Helsingin kirjoittavat pakanat lukevat tuotoksiaan seuraavan kerran 21.2. klo 1800 lähtien Hermannissa.

Tarkoituksena on siis kirjallisten taitojen hiominen ystävällismielisessä, mutta rehellisessä seurassa. Tarkempaa osoitetta Hermannin metsästykseen voi kysellä osoitteesta helsinki (a) pakanaverkko.fi tai numerosta 0503468575.
Aihe on vapaa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa ei-asiatekstiä (eli asiattomasti ;)) ja kaikki kirjoittavat max. 2 A4-sivua valitsemallaan tyylillä valitsemastaan aiheesta. Teksteistä tulee itse ottaa vähintään viisi kopiota tai lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään maanantaina 20.2., jotta voin tulostaa kaikille omat kopiot.

Jos kokee, ettei kirjoittaminen millään lähde käyntiin ilman aihetta, aiempien tapaamisten ilmoituksissa (mm. foorumin tapaamiset-osio) mainitut tunnetila henkilökuva, minä-kertoja, sisäkkäiskertomus, näkökulma, vainoharha, rituaali, kirves, kerronnallinen viittaus, “täyttä sontaa” tai Kuusi tuoppia ovat vapaasti käytettävissä.

Ehdotettu aihe ei ole pakollinen, mutta on suotavaa, että kukin tuo oman tekstin mukanaan yhteiseen tekstipajaan, jottei kukaan olisi vain ”kuunteluoppilas”.

Tapaamme jälleen nyyttärimeiningillä, eli naposteltavaa saapi tuoda mielensä mukaan yhteiseen pöytään. Talo tarjoaa kahvin ja teen.
Rohkeasti kaikki mukaan luomaan uutta ja jänniä tarinoita kuulemaan!

 

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*