Kiitos kevätleiriläisille!

Pakanaverkon perinteinen kevätleiri lämmitti tänäkin vuonna pakanain mieliä. Tippsundin sauna oli ahkerassa käytössä, eikä yhteistilojenkaan lämpötila monella asteella päässyt laskemaan koko pitkän viikonlopun aikana. Tunnelma oli välitön ja perinteinen puu-ukko (Entti-Pentti tai tarkemmin sanottuna Entti-Pentin pienempikokoinen setä Käyrä-Jooseppi) paloi kevään kunniaksi nuotiossa tuhkaksi. Sarvea nostettiin ja aamut meditoitiin. Kevätkokouskin pidettiin jossain välissä ja jotkut ehtivät metsäänkin seikkailemaan.

 

Kiitos kaikille osanottajille ja leiriä valmistelemassa olleille! Toivottavasti samoja naamoja – ja uusiakin – nähdään vielä seuraavillakin leireillä!

 

Tv. Pakanaverkon hallitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*