Kevätleiri 2014!

Pakanaverkon jo perinteeksikin muodostunut kevätleiri on taas täällä. Tällä kertaa leirin ajankohta on 18.-21.4 ja paikkana toimii ihana Vuotinaisten leirikeskus Karkkilassa. Leirikeskuksesta löytyvät niin nuotiopaikka kuin takkahuone rummutteluja ja muita ilkamointeja varten. Lisäksi siellä on kaksikin saunaa, ja päärakennuksesta löytyvät hyvin varusteltu keittiö sekä iso sali hengailua varten.

 

Virallisena ohjelmana leirillä on luvassa ainakin yhdistyksen kevätkokous jossain vaiheessa, muuten ohjelma on aika vapaata. Jos haluaisit järjestää ohjelmaa, esimerkiksi rumpumatkailua tahi leirikisat, niin ilmianna itsesi leiriryhmälle alla näkyvään osoitteeseen!

 

Sänkypaikkoja leirillä on 30 ja lattiapaikkoja (Oma patja mukaan!) 10. Pakanaverkon jäsenille sänkypaikka maksaa 35 euroa ja lattiapaikka 30 e. Ei-jäsenille sänkypaikka maksaa 45 euroa ja lattiapaikka 40. Mainitsethan ilmoittautumisviestissä, jos haluat lattiapaikan, muuten sänkypaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hintaan sisältyy majoitus kolmeksi yöksi sekä sauna joka ilta ja vaikka päivälläkin, mikäli on saunahirmu. Leirisaunat ovat yleensä olleet sekasaunoja, mutta mikäli joku kokee siihen tarvetta, naisten ja miesten vuorot voidaan järjestää erikseen, koska saunoilla on omat pukuhuoneet ja pesutilat. Ruokapuolesta jokainen huolehtii henkilökohtaisesti tai itse muodostetuissa ruokakunnissa.

 

Ilmoittaudu siis osoitteeseen leirit(ät)pakanaverkko.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.3.2014.

 

Malli-ilmoittautuminen:

Haluan osallistua Pakanaverkon kevätleirille!
Nimi: Veka Viiskanta

Puhelinnumero: (668) 728 267 8537

Syntymäaika: 6.6.1966
Kotikunta: Peräseinäjoki
Pakanaverkon jäsennro: 667 (tai maininta ”ei jäsen”)
Sähköpostiosoite:veksi666@darkismysoul.com

Lisäksi toivomme, että kerrot, jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, jotka vaativat jatkuvaa lääkitystä. Näitä tietoja käsitellään vain leiriryhmässä tai tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Myös halusi saada oma saunavuoro ja muut leirin järjestelyihin vaikuttavat asiat kannattaa kertoa tässä yhteydessä.

 

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Hieman ennen leiriä saat myös leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Leirille tulijoille avataan muutamaa viikkoa ennen leiriä myös sähköpostilista, jolla voi keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

 

Tervetuloa kaikki!

Leirityöryhmän puolesta Milla, ”leirinvanhin” eli leiripallero

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*