Pakanaverkon kevätleiri 2013 on täällä!

Vaikka vuosi on uusi niin jotkin kujeet pysyvät ennallaan ja yksi niistä on Pakanaverkon perinteinen kevätleiri. Kuten viime vuosina on ollut tapana järjestetään Pakanaverkko ry:n kevätleiri samanaikaisesti Pääsiäisenäkin tunnetun juhlapyhän aikaan eli 28.3 – 1.4. Leiripaikaksi on tällä kertaa valikoitunut Tammen leirikeskus Porissa.

Virallisen ohjelman puolesta tullaan yhdistyksen kevätkokous todennäköisesti järjestämään leirin aikana, muutoin ohjelmaa on pakanaverkon leireillä järjestynyt sen mukaisesti miten joku sitä on halunnut järjestää. Varmuudella voimme kuitenkin luvata että Pakanasauna tulee lämpenemään tälläkin leirillä jokaisena iltana ja rumpumusiikkiakin saattaa olla tarjolla, jos vanhat merkit pitävät paikkansa.

Pakanaverkon jäsenille leirin hinta on 35€ ja ei-jäsenille 45€, mihin sisältyy majoitus neljäksi yöksi sekä sauna joka illalle (leirisaunat ovat yleensä olleet sekasaunoja mutta mikäli joku kokee tarvetta pyritään kohtuullisen mittaiset miesten/naistenvuorot järjestämään), muonituspuolesta jokainen huolehtii joko henkilökohtaisesti tai itse muodostetuissa ruokakunnissa.
Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen leirit(ät)pakanaverkko.fi ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.2.2013.
Malli-ilmoittautuminen:

Haluan osallistua Pakanaverkon kevätleirille!
Nimi: Veka Viiskanta
Puhelinnumero: 668-7282678537
Syntymäaika: 6.6.1966
Kotikunta: Peräseinäjoki
Pakanaverkon jäsennro: 667 (tai maininta ”ei jäsen”)
Sähköpostiosoite:veksi666@darkismysoul.com
Ilmottautumisen lisänä voi myös halutessaan ilmoitella leirivastaavia tarpeelliseksi katsomistaan asioista (esimerkkinä ”hyvä tietää” asioista voisivat olla vaikkapa vakavat allergiat tai sairaudet, tarve aiemmin mainittuun erillissaunavuoroon, mahdollisesti mukana seuraavat henkioppaat, vampirismi tai lykantropia)

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi ja hieman ennen leiriä leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Leirille tulijoille avataan muutamaa viikkoa ennen leiriä myös sähköpostilista, jolla voidaan keskustella kimppakyydeistä ja muista yhdessä sovittavista jutuista.
Tervetuloa!
Pakanaverkon leirityöryhmän puolesta
Korppis
Leirimörkö

 

Leirikisojen voittajakaksikko apureineen kevätleirillä 2009.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Ajatus aiheesta “Pakanaverkon kevätleiri 2013 on täällä!”