Pakanaverkon syysleiri 2013 on täällä!

And it goes Itä-Suomi.

Vuosi on siirtynyt myöhempään puoliskoonsa ja on Pakanaverkon lähes tulvan kestävän syysleirin aika. Tällä kertaa leirin ajankohdaksi on valikoitunut 20-22.9. Leiripaikaksi arvottiin vaihteeksi syvempää sisämaasta Lemin leirikeskus, noh, Lemillä. (https://www.vantaa.fi/fi/nuorille/leirit_/leirikeskukset/lemin_leirikeskus)

Leirin aikana tullaan mitä todennäköisimmin järjestämään yhdistyksen syyskokous, muutoin ohjelmaa on pakanaverkon leireillä järjestynyt sen mukaisesti miten joku sitä on halunnut järjestää. Lähes täydellä varmuudella voimme kuitenkin luvata että Pakanasauna tulee lämpenemään tälläkin leirillä jokaisena iltana ja rumpumusiikkiakin saattaa olla tarjolla, sikäli mikäli joku rumpunsa paikalle taikoo. Vetoja leirin tällä kertaa peruuttavasta sääilmiöstä otetaan vastaan.

Pakanaverkon jäsenille leirin hinta on 10€ ja ei-jäsenille 15€, mihin sisältyy majoitus kahdeksi yöksi sekä sauna joka illalle (leirisaunat ovat yleensä olleet sekasaunoja, mutta mikäli joku kokee tarvetta, pyritään kohtuullisen mittaiset miesten/naistenvuorot järjestämään), muonituspuolesta jokainen huolehtii joko henkilökohtaisesti tai itse muodostetuissa ruokakunnissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen leirit(ät)pakanaverkko.fi ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.8.2013.
Malli-ilmoittautuminen:
Haluan osallistua Pakanaverkon syysleirille!
Nimi: Veka Viiskanta
Puhelinnumero: 668-7282678537
Syntymäaika: 6.6.1966
Kotikunta: Peräseinäjoki
Pakanaverkon jäsennro: 667 (tai maininta ”ei jäsen”)
Sähköpostiosoite:veksi666@darkismysoul.com

Ilmottautumisen lisänä voi myös halutessaan ilmoitella leirivastaaville tarpeelliseksi katsomistaan asioista, kuten vakavista sairauksista, allergioista, tarpeesta erilliseen saunavuoroon, tähtien asemista, edellisten Vermon ravien tuloksista, numerologisista ongelmista, Päivi Räsäsen viimeaikaisista sekoiluista tai jostain muusta leiriasiointiisi vaikuttavasta, mielellään tärkeästä, asiasta joka tulisi ottaa huomioon leirin lähestyessä

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi ja hieman ennen leiriä leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Leirille tulijoille avataan muutamaa viikkoa ennen leiriä myös sähköpostilista, jolla voidaan keskustella kimppakyydeistä ja muista yhdessä sovittavista jutuista.
Tervetuloa!

Pakanaverkon leirityöryhmän puolesta
Eelis,
Naurava leirikulkuri.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Ajatus aiheesta “Pakanaverkon syysleiri 2013 on täällä!”