Pakanaverkon syysleiri 2014

Pakanaverkon jo perinteeksikin muodostunut syysleiri on taas täällä. Tällä kertaa leirin ajankohta on 10.-12.10.2014 ja paikkana toimii ihana Vuotinaisten leirikeskus Karkkilassa. Leirikeskuksesta löytyvät niin nuotiopaikka kuin takkahuone rummutteluja ja muita ilkamointeja varten. Lisäksi siellä on kaksikin saunaa, ja päärakennuksesta löytyvät hyvin varusteltu keittiö sekä iso sali hengailua varten.

Virallisena ohjelmana leirillä on luvassa ainakin yhdistyksen syyskokous, muuten ohjelma on aika vapaata. Jos haluaisit järjestää ohjelmaa, esimerkiksi rumpumatkailua tahi muuta kivaa, niin ilmianna itsesi leiriryhmälle alla näkyvään osoitteeseen!

Sänkypaikkoja leirillä on 30 ja lattiapaikkoja (HUOM! OMA PATJA MUKAAN) 10, tai jos mielit yöpyä omassa teltassa, niin sekin on mahdollista.
Pakanaverkon jäsenille sänkypaikka maksaa 25 euroa ja lattiapaikka/telttapaikka 20 e.
Ei-jäsenille sänkypaikka maksaa 30 euroa ja lattiapaikka/telttapaikka 25e.
Mainitsethan ilmoittautumisviestissä, jos haluat lattiapaikan, muuten sänkypaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hintaan sisältyy majoitus kahdeksi yöksi sekä sauna joka ilta ja vaikka päivälläkin, mikäli on saunahirmu. Leirisaunat ovat yleensä olleet sekasaunoja, mutta mikäli joku kokee siihen tarvetta, naisten ja miesten vuorot voidaan järjestää erikseen, koska saunoilla on omat pukuhuoneet ja pesutilat. Ruokapuolesta jokainen huolehtii henkilökohtaisesti tai itse muodostetuissa ruokakunnissa.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 18.8.2014, ilmoittauduttuasi saat maksuohjeet ja myöhemmin leirikirjeen.

Ilmoittaudu siis osoitteeseen leirit(ät)pakanaverkko.fi.

Malli-ilmoittautuminen:

Haluan osallistua Pakanaverkon syysleirille!
Nimi: Veka Viiskanta
Puhelinnumero: (668) 728 267 8537
Syntymäaika: 6.6.1966
Kotikunta: Peräseinäjoki
Pakanaverkon jäsennro: 667 (tai maininta ”ei jäsen”)
Sähköpostiosoite:veksi666@darkismysoul.com

Lisäksi toivomme, että kerrot, jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, jotka vaativat jatkuvaa lääkitystä. Näitä tietoja käsitellään vain leiriryhmässä tai tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Myös halusi saada oma saunavuoro ja muut leirin järjestelyihin vaikuttavat asiat kannattaa kertoa tässä yhteydessä.

Leirille tulijoille avataan muutamaa viikkoa ennen leiriä myös sähköpostilista, jolla voi keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

Terkuin Leiripallero Milla/ Kuparikettu

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*