Mennään Särkänniemeen!

Suuri pakanoiden Särkänniemi-ekskursio on vihdoin täällä! HäPyllä on kunnia kutsua teidät mukaan tutkimaan huvipuistoisia mahdollisuuksia pakanointiin heinäkuussa. Ohjelmassa ainakin huvipuisto-voimaeläimen etsintää shamaanikävely-tyyliin. Suomenuskosta kiinnostuneet voivat mennä Koiramäkeen tutkimaan 1800-luvun Suomen maaseuturahvaan elämää koiramaisella tavalla ja kaaosmaagikot ja muut gnosiksesta kiinnostuneet voivat mennä etsimään sitä kuolemaa uhmaavissa laitteissa kuten Tornado. Ehdotuksia ohjelmaan otetaan vastaan!

Ekskun on tarkoitus tapahtua 18. päivä lauantaina iltapäivästä jos nyt ei tule kauhea tappajaraekuuro tmv.. Pakanaverkko ry avustaa jäseniään rahallisesti noin kolmasosalla rannekkeen hinnasta. Tarkemmat hinnat selviävät kunhan osallistujamäärä varmistuu. Pistä ilmoittautuminen osoitteeseen itami (ät) pakanaverkko.fi viimeistään 17.7 saadaksesi jäsenalennuksen. Otsikoksi ”Särkänniemi” ja viestiin nimi ja jäsennumero.

Malli-ilmoittautuminen
Nimi: Telma Thelemiitti
Jäsennumero: 666

Niille jotka haluavat tietää enemmän ns. shamaanikävelystä niin täällä voi tutustua aiheeseen: The Drift. Ota mukaan jonkinlainen pieni uhri portinvartijoille.

Innostunein terveisin,
Itami
Tampereen paikallisvastaava

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*