Vox Paganorumin kansikuvakilpailu vuodelle 2008

Perinteikkääseen kilpailuun osallistutaan neljän pakanallisen kuvan sarjalla. Tyyli on vapaa, kunhan pidetään mielessä painokelpoisuus, lehden mustavalkoisuus sekä se, että voimakaskontrastiset kuvat toimivat lehdessä hyvin. Työt voivat olla esimerkiksi kollaaseja, valokuvia, piirustuksia, maalauksia tai valokuvia kolmiulotteisista töistä.

Viimeinen osallistumispäivä on 1.11.!

Voittanut sarja julkaistaan ensi vuoden lehtien etukansissa, toiseksi tullut saa paikan takakansista.

Kuvien koko on 21cm x 29.7cm (A4) ja vähimmäisresoluutio 300 dpi. Kuvat mieluiten sähköisessä muodossa, mutta tarpeen vaatiessa voi työt lähettää myös toimituksen etanapostiosoitteeseen, kts. yhteystiedot.

Voittaja valitaan sokkoäänestyksellä, ja maineen ja kunnian lisäksi hän saa ilmaisen jäsenyyden vuodelle 2008 tai vaihtoehtoisesti Vox Paganorumin ilmaisen vuosikerran.

Ahkeraa taiteentuottamista!

Terveisin,

Avalonia
Päätoimittajanne
Vox Paganorum
toimitus (at) pakanaverkko . fi