Kevätleiri ja kevätkokous

Päivät pitenee ja pidot lähenee!
Toivoisimme pikaisia ilmoittautumisia kevätleirille, paikkoja on vielä hyvin jäljellä. 

Kevätleiri 2023 järjestetään 7.4-10.4 Alavudella.
Alavudelle pääsee myös kätevästi rautateitse. Lisätiedot paikasta toimitetaan ilmoittautuneille leirikirjeessä.  Leirikeskuksessa on käytössä majoitustiloja useammassa rakennuksessa, laitoskeittiö ja sauna. Leirikeskus on suurimmalta osin esteetön.

Leirin ohjelma on vapaamuotoista, ja sitä saa järjestää hyvän tai vähintään kohtuullisen maun rajoissa. Tällaista voi olla esimerkiksi erilaiset työpajat, rummutukset, lautapelit, meditaatio tai vaikka kuurupiilon leikkiminen ja patikointi lähimetsässä. Jos haluat järjestää ohjelmaa ja sinulla on jotain kysyttävää siihen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä leiriryhmään (pverkko@gmail.com).

Leirillä kukin vastaa omista ruokailuistaan, mutta yhdistys tarjoaa aamupalan leirin jokaisena aamuna (puuro, leipä + päälliset, kahvi/tee). Leirikeskuksessa saa nauttia alkoholia, mutta huono käytös alkoholin vaikutuksen alaisena (tai ilman sitä) ei ole sallittua.

Leirillä järjestetään myös Pakanaverkko ry:n kevätkokous lauantaina 8.4 klo 14:00. Kokouskutsut lähetetään pian. 

Leiri kestää perjantaista maanantaihin, eli tiedossa on kolmen yön mittainen spektaakkeli. Osallistumismaksut leirille ovat:

Pakanaverkon jäsen: 30 €

Ei-jäsen: 40 €

Päiväkävijä jäsen: 10 €

Päiväkävijä ei-jäsen: 15 €

Leirille pääset ilmoittautumaan tällä lomakkeella. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti: https://forms.gle/wskfTit6zHGKyyXF6

– Hurjat ulkomajoittujat saavat 5 € alennusta osallistumismaksusta

– Alle kouluikäiset nukkuvat samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi

– Mikäli et jostain syystä pääsekään leirille, jo maksettua maksua ei valitettavasti voida palauttaa, ellei asiaa saada sovittua tilalle tulevan kanssa.

– Päiväkävijä ei ole oikeutettu yöpymään leiripaikalla, mutta voi muuten nauttia leiristä ja alueen mukavuuksista valitsemanaan päivänä. Yhdistyksen vuosikokoukseen osallistuvilta jäseniltä ei veloiteta päiväkävijämaksua. 

Leirisaunat ovat lähtökohtaisesti olleet sekasaunoja. Jos kaipaat tämän osalta erilaista järjestelyä tai mahdollisuutta peseytyä omassa rauhassa, ota yhteys leirivastaavaan joko leirillä tai ennen leiriä sähköpostilla (pverkko@gmail.com).

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatetta. Tähän voit tutustua osoitteessa:

https://docs.google.com/…/1UFDNwMQi62yYDTYSkOscagts0C…/edit…

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*