Pakanaverkko Ry:n syysleiri ja syyskokous 2023

Tervetuloa Pakiksen syysleirille!

Leiri järjestetään 6.-8.10 Alavudella sijaitsevassa Vetämäjärven leirikeskuksessa. Lisätiedot paikasta toimitetaan ilmoittautuneille leirikirjeessä. Leirikeskuksessa on käytössä majoitustiloja useammassa rakennuksessa, laitoskeittiö ja sauna. Leirikeskus on suurimmalta osin esteetön.

Leirin ohjelma on vapaamuotoista, ja sitä saa järjestää hyvän tai vähintään kohtuullisen maun rajoissa. Tällaista voi olla esimerkiksi erilaiset työpajat, rummutukset, lautapelit, meditaatio tai vaikka kuurupiilon leikkiminen ja patikointi lähimetsässä. Jos haluat järjestää ohjelmaa ja sinulla on jotain kysyttävää siihen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä (pverkko@gmail.com).

Leirillä kukin vastaa omista ruokailuistaan, mutta yhdistys tarjoaa aamupalan leirin kumpanakin aamuna (puuro, leipä + päälliset, kahvi/tee). Leirikeskuksessa saa nauttia alkoholia, mutta huono käytös alkoholin vaikutuksen alaisena (tai ilman sitä) ei ole sallittua.

Leirillä järjestetään myös Pakanaverkko ry:n syyskokous, jonka aikataulu tarkentuu myöhemmin. Kutsut lähetetään sähköpostitse jäsenille vähintään kaksi viikoa ennen kokouspäivää.

Osallistumismaksut leirille ovat:

Pakanaverkon jäsen: 25 €

Ei-jäsen: 30 €

Päiväkävijä: 15 €

– Hurjat ulkomajoittujat saavat 5 € alennusta osallistumismaksusta

– Alle kouluikäiset nukkuvat samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi

– Mikäli et jostain syystä pääsekään leirille, jo maksettua maksua ei valitettavasti voida palauttaa, ellei asiaa saada sovittua mahdollisesti varapaikalta tilalle tulevan kanssa.

– Päiväkävijä ei ole oikeutettu yöpymään leiripaikalla, mutta voi muuten nauttia leiristä ja alueen mukavuuksista valitsemanaan päivänä. Yhdistyksen syyskokoukseen osallistuvilta jäseniltä ei veloiteta päiväkävijämaksua.

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/NQt7HJYXdpGs7ZFu8

Leirisaunat ovat lähtökohtaisesti olleet sekasaunoja. Jos kaipaat tämän osalta erilaista järjestelyä tai mahdollisuutta peseytyä omassa rauhassa, ota yhteys leirin järjestäjiin joko leirillä tai ennen leiriä sähköpostilla (pverkko@gmail.com).

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatetta, johon voit tutustua osoitteessa:
https://docs.google.com/document/d/1YMoFlT5Lc3OTqDMymir9kb2KX40et5LkcQlmx0Rr4P4/edit?usp=sharing

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*