Luettavan Hyvä Pakanatapaaminen Helsingissä 11.3.2008!

Tiistaina 11.3.2008(huom. muutos päivässä!) klo1830 etiäpäin kokoontuvat pakanat jälleen Helsinkiin pohdiskelemaan lukemaansa. Saatanallinen raamattu (Anton Szandor LaVey) on aiheenamme tällä kertaa. Kaikki kirjan lukeneet ja aiheesta keskusteluintoiset ovat tervetulleita!

Kokoonnumme tälläkin kertaa meikäläisen luona. Jos kaipaa paikalletulo-ohjeita, saapi niitä udella osoitteesta helsinki (at) pakanaverkko.fi.

Mukaan saa ottaa naposteltavaa ja ideoitaan tulevia lukupiirejä varten. Keskustelu on pitkälti rönsyilevää ajatustenvaihtoa, joten ainakaan mitään hurjan raskasta filosofointia ei kannata pelätä. Rohkiasti mukaan vaan.
Jos tämän kerran kirja ei innosta, voi omia ehdotuksiaan jutella Helsingin pakanallisen lukupiirin otsikon alla Pakanaverkon foorumilla miittikeskustelu-osiossa. Teretulemast ja lukuiloa!

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*